Jump to content
  • Hawaii Time Pacific Time Mountain Time Central Time* Eastern Time Western European Eastern European Eastern Daylight
    (GMT -10) (GMT -8) (GMT -7) (GMT -6) (GMT -5) (GMT 0) (GMT +1) (GMT +10)

     

    *Official unit time is Central Time. All times posted are in the Unit time unless otherwise indicated.

CWO4 B. Davis

Zeus Chief
  • Content Count

    561
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Other groups

Silver Shield

CWO4 B. Davis last won the day on August 10

CWO4 B. Davis had the most liked content!

Community Reputation

185 Excellent

About CWO4 B. Davis

  • MOS
    0233 Intelligence Tactics Instructor

15th MEU Personnel Profile

  • 1) School of Infantry
    ITB, FMTB
  • 2) Qualified MOS
    0311 Rifleman, 0331 Machine Gunner, G000 Hospital Corpsman, 2336 EOD Technician
  • 3) Corporal's Courses
    CPLC 101, CPLC 102, CPLC 103
  • 4) Sergeant's Courses
    SGTC 201, SGTC 202, SGTC 203
  • 5) Staff NCO Academy
    SNCOA 301, SNCOA 302, SNCOA 303
  • 6) The Basic School
    TBS 401, TBS 402
  • 7) Auxiliary Qualifications
    CLS, CLSAMS, DMR, IDFC, Static Line Jump
  • 8) Date of Rank
    07NOV21
  1. I have tried having someone kill me and it didn't work but i have heard it has worked for others
  2. During operations I will get a bug after i remote control 1-2 AI and die with both i will be locked out of remote control for any other AI and will be locked out of controlling my own player. When I remote control an AI after the bug it will go into the AI's first person view but i cant move or do anything this is the same for when i go out of zeus and back into my own character it goes to first person view but i can't move. Has anyone else had this problem? Does anyone have a solution to this issue?
  3. apologies that was total. It changes a lot this morning it was 9% in 2% out this afternoon it was 6% in and 5% out and tonight it spiked to 9% in and 10% out but then dropped to bellow 3 % on both before I loss connections.
  4. I'm am not receiving any errors but i am losing 10-15% of packets before I lose connection.
  5. I keep having an issue where once I connect to acre with a group of around 20 or more people on a server I start to lose connection and regain connection over and over again i have no clue what the issue could be. I tried to see if it had something to do with firewall and I believe I can rule that one out do to at one point during testing I tried having no firewall at all and it still had issues. I tried reinstalling Teamspeak and acre and that didn't work. I've looked at a few forums and no one seems to have posted about the same issues I have been having, and my last thing I can think of is
  6. Application View Application Status Davis Submitted 07/04/2019 06:33 PM Last Name Davis Timezone America/Detroit Country
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.